Vita Alvia - Tresno Ampiran

Dilihat: 24.381 Durasi: 4:58
Oleh : Vita Alvia


Bagaikan udang sembunyi di balik batu
Kau pandai menyimpan semua kebohonganmu
Bagaikan kura kura di dalam perahu
Pura pura cinta selingkuh dibelakangku

Tresnomu karo aku iki
Amung trsno ampiran
Aku kowene pacaran
Tapi atimu kanggo wong liyan

Jebulane tresnomu
Karo aku iki Amung trsno ampiran
Mbok gawe pelampiasan
Aku amung mbok gawe dolanan

Sak kabehane uwis tak nehno
Sak kabehane yo wis tak korbanno
Tapi opo walesane soko awakmu
Amung gelo karo loro ati

Piye perasanmu sumpomo neng posisiku
Rasakno paite getun atiku
Piye perasanmu seumpomo kowe dadi aku
Rasakno jerone loro atiku

Tresnomu karo aku iki
Amung trsno ampiran
Aku kowene pacaran
Tapi atimu kanggo wong liyan

Jebulane tresnomu
Karo aku iki Amung trsno ampiran
Mbok gawe pelampiasan
Aku amung mbok gawe dolanan

Sak kabehane uwis tak nehno
Sak kabehane yo wis tak korbanno
Tapi opo walesane soko awakmu
Amung gelo karo loro ati

Piye perasanmu sumpomo neng posisiku
Rasakno paite getun atiku
Piye perasanmu seumpomo kowe dadi aku
Rasakno jerone loro atiku

Piye perasanmu sumpomo neng posisiku
Rasakno paite getun atiku
Piye perasanmu seumpomo kowe dadi aku
Rasakno jerone loro atiku

Tresnomu karo aku iki
Amung tresno ampiran

Lagu Terkait

Vita Alvia - Kuingin

20.193.158
4:44

Vita Alvia - Wik Wik WIk

2.816.660
5:53

Vita Alvia - Kudangan

161.197
5:15