Vita Alvia - Mundur Edeng Edeng

Dilihat: 50.243 Durasi: 5:07
Oleh : Vita Alvia


Koyo sing ono pecake
Kadung isun tau ngisi dino dino
Sakat teko wong liyo nong atin riko
Isun kesio-sio

Munjur rasane ring ati
Mergo sing diarep maning welas iki
Mumpung durung kelantur tatu ring ati
Apike sun pungkasi

Mundur edeng edeng
Riko wes sing keneng isun gandeng
Mundur edeng edeng
Riko wes sing keneng isun gandeng

Sun kalahi mundur ati
Tiwas getun nong mburi

Munjur rasane ring ati
Mergo sing diarep maning welas iki
Mumpung durung kelantur tatu ring ati
Apike sun pungkasi

Mundur edeng edeng
Riko wes sing keneng isun gandeng
Mundur edeng edeng
Riko wes sing keneng isun gandeng

Sun kalahi mundur ati
Tiwas getun nong mburi

Mundur edeng edeng
Riko wes sing keneng isun gandeng
Mundur edeng edeng
Riko wes sing keneng isun gandeng

Sun kalahi mundur ati
Tiwas getun nong mburi
Sun kalahi mundur ati
Tiwas getun nong mburi

Lagu Terkait

Vita Alvia - Sing Kanti

1.305.344
6:30

Vita Alvia - Gemantung Roso

15.389.862
6:07