Vita Alvia - Angen

Dilihat: 152.530 Durasi: 4:26
Oleh : Vita Alvia


Angen hang sun duweni ilang
Mergo kegowo ati hang sintru
Sepi hang sun rasakno mageh..
Podo sing ono maning cerito
Ambyar rasane urip iki
Sing ono wernone maning
Padang hang sun angen rin ati
Tibane mung peteng hang sun duweni

Angen hang sun duweni ilang
Mergo kegowo ati hang sintru
Sepi hang sun rasakno mageh..
Podo sing ono maning cerito
Ambyar rasane urip iki
Sing ono wernone maning
Padang hang sun angen rin ati
Tibane mung peteng hang sun duweni
Ambyar rasane urip iki
Sing ono wernone maning
Padang hang sun angen rin ati
Tibane mung peteng hang sun duweni

Lagu Terkait

Vita Alvia - Hoax

4.640.269
3:34

Vita Alvia - Ngenes

900.645
6:20

Vita Alvia - Seneng

287.164
5:02