Nella Kharisma - Tetep Ngguyu

Dilihat: 17.123 Durasi: 4:03
Oleh : Nella Kharisma


Ayo tetep ngguyu
Ora usah ngelu
Susah lan seneng kudu tetep guyu

Ayo tetep ngguyu
Ora usah ngelu
Susah lan seneng kudu tetep guyu

Urip lan ke gawean
Kadang okeh cobo
Senadyan kahanan
Kudu iso nrimo

Kabeh sawang sinawang
Bondo karo donya
Seng penting seduluran
Kudu tetep di jogo

Dinikmati wae?
Karo nggombe kopi?
Ngrungokke bob marley
Susah seneng ayo tetep ngguyu

Ayo tetep ngguyu
Ora usah ngelu
Susah lan seneng kudu tetep guyu
Ayo tetep ngguyu
Ora usah ngelu
Susah lan seneng kudu tetep guyu
Urip lan ke gawean
Kadang okeh cobo
Senadyan kahanan
Kudu iso nrimo

Kabeh sawang sinawang
Bondo karo donya
Seng penting seduluran
Kudu tetep di jogo

Dinikmati wae?
Karo nggombe kopi?
Ngrungokke bob marley
Susah seneng ayo tetep ngguyu

Ayo tetep ngguyu
Ora usah ngelu
Susah lan seneng kudu tetep guyu
Ayo tetep ngguyu
Ora usah ngelu
Susah lan seneng kudu tetep guyu

Dinikmati wae?
Karo nggombe kopi?
Ngrungokke bob marley
Susah seneng ayo tetep ngguyu

Ayo tetep ngguyu
Ora usah ngelu
Susah lan seneng kudu tetep guyu
Ayo tetep ngguyu
Ora usah ngelu
Susah lan seneng kudu tetep guyu

Ayo tetep ngguyu
Ora usah ngelu
Susah lan seneng kudu tetep guyu
Ayo tetep ngguyu
Ora usah ngelu
Susah lan seneng kudu tetep guyu

Lagu Terkait

Nella Kharisma - Diana

153.021
4:30

Nella Kharisma - Lungset

13.743.991
5:06

Nella Kharisma - Ayah

504.626
4:03