Jihan Audy - Ambyar

Dilihat: 264.225 Durasi: 4:51
Oleh : Jihan Audy


wes kebacut ambyar, remuk sing neng ati
opo ngene iki sing jenenge korban janji
wes ambyar, aku kudu kepiye
metu ngendi supoyo ketemu kowe
wes kebacut ambyar, tresnaku kesasar
seneng karo kowe, salah nggonku milih pacar
wes ambyar, lara sing tak rasake
kowe lungo ninggalke aku neng kene

wes kebacut ambyar, ambyar koyo ngene
manise janjimu jebule mung ono lambe
wes kebacut ambyar, ambyar koyo ngene
nengopo kowe lungo, nyikso aku koyo ngene
sopo sing ra gelo yen digawe kuciwo, ambyar

wes kebacut ambyar, tresnaku kesasar
seneng karo kowe, salah nggonku milih pacar
wes ambyar, lara sing tak rasake
kowe lungo ninggalke aku neng kene

wes kebacut ambyar, ambyar koyo ngene
manise janjimu jebule mung ono lambe
wes kebacut ambyar, ambyar koyo ngene
nengopo kowe lungo, nyikso aku koyo ngene
sopo sing ra gelo yen digawe kuciwo, ambyar

Lagu Terkait

Jihan Audy - Sing Biso

562.825
5:02