Eny Sagita - Ngamen 9

Dilihat: 497.802 Durasi: 4:27
Oleh : Eny Sagita


pak?e kulo pamit budhal nyambut gawe
kulo nyuwun dungo restune
mbok?e kulo petuk karo cowok kae
ngguyang-ngguyu mesam-mesem nyaw-ng aku

pak?e pak?e mbok?e nanging kulo ra kesusu nggugu
nggugu karepe nafsu

kulo budhal nyambut gawe mugo lancar rejekine
mugo-mugo biso mbangun omah gede
kulo budhal nyambut gawe mugo lancar rejekine
mugo-mugo biso nyaur utange

telung taun aku kerjo nang restoran
saben bengi aku golek duit ceperan
kumpul bareng ngamen bareng cah proyekan
sing penting kenek nggo tuku jajan cemilan

muleh ngamen kabeh podo cecangkrukan
ndek pinggir dalan karo gitaran
ngguyang-ngguyu nyawang bocah pacaran
karepe yo pengen nduwe gandengan

pak?e kulo pamit budhal nyambut gawe
kulo nyuwun dungo restune
mbok?e kulo petuk karo cowok kae
ngguyang-ngguyu mesam-mesem nyaw-ng aku

pak?e pak?e mbok?e nanging kulo ra kesusu nggugu
nggugu karepe nafsu

kulo budhal nyambut gawe mugo lancar rejekine
mugo-mugo biso mbangun omah gede
kulo budhal nyambut gawe mugo lancar rejekine
mugo-mugo biso nyaur utange

telung taun aku kerjo nang restoran
saben bengi aku golek duit ceperan
kumpul bareng ngamen bareng cah proyekan
sing penting kenek nggo tuku jajan cemilan

muleh ngamen kabeh podo cecangkrukan
ndek pinggir dalan karo gitaran
ngguyang-ngguyu nyaw-ng bocah pacaran
karepe yo pengen nduwe gandengan

Lagu Terkait

Eny Sagita - Ngamen 8

19.261
5:38