Eny Sagita - Ngamen 17

Dilihat: 35.786 Durasi: 5:06
Oleh : Eny Sagita


aku nduwe pakde jenenge Abdul Khamid
sedino-dinone dodolan mie pangsit
dino jum?at wage dekne ning omah dhewe
karo nyekel pusoko dekne terus moco montro
pakde ora lali menyan putih diobong
ndelalah sing teko demit si sundel bolong

pakdeku mlayu sipat kuping
kejungkel tibo gulung koming
sikile ngidek anu kucing
pakdeku dikiro nguber maling

pakde mlayu adoh sampe ra keroso
terus leren ning ngisor wit kelopo
moto merem lambe komat-kamit ndungo
mugo-mugo ra enek opo-opo

goroan asat langsung menek wit kelopo
ora ngerti enek wong adus ning kono
dikiro sing adus si mbok rondo
kok ndelalah calone si morotuwo
pakdeku mlayu disawat tugelan boto

aku nduwe pakde jenenge Abdul Khamid
sedino-dinone dodolan mie pangsit
dino jum?at wage dekne ning omah dhewe
karo nyekel pusoko dekne terus moco montro
pakde ora lali menyan putih diobong
ndelalah sing teko demit si sundel bolong

pakdeku mlayu sipat kuping
kejungkel tibo gulung koming
sikile ngidek anu kucing
pakdeku dikiro nguber maling

pakde mlayu adoh sampe ra keroso
terus leren ning ngisor wit kelopo
moto merem lambe komat-kamit ndungo
mugo-mugo ra enek opo-opo

goroan asat langsung menek wit kelopo
ora ngerti enek wong adus ning kono
dikiro sing adus si mbok rondo
kok ndelalah calone si morotuwo
pakdeku mlayu disawat tugelan boto
pakdeku mlayu disawat tugelan boto

Lagu Terkait

Eny Sagita - TKI

3.369
5:03

Eny Sagita - Ngamen 10

168.180
4:35