Eny Sagita - Ngamen 1

Dilihat: 1.911.006 Durasi: 4:14
Oleh : Eny Sagita


dino iki mujur tenan
aku ngamen neng njero bis-bisan
penumpange longgar tenan supire gal-ugalan
aku tibo jempalikan neng pojokan

arek ayu klambi abang
cukuran lanang semiran abang
alise nanggal sepisan idepe pasangan
sayang untune bathikan kopi lambada

iku ngono ra sepiro nda ibarat aku nduwe konco
lagake koyok jutawan ngalur ngidul nggowo koran
tibakno gendeng anyaran ditapok setan

iku ngono ra sepiro kang ibarat aku nduwe tonggo
areke ayu temenan jarang metu neng embongan
tibakno meteng rong wulan merek ojekan

uger arane gerbongan iku julukane
wedokane lemu-lemu dioyen ngguyang-ngguyu
alamak dioyen ngguyang-ngguyu

dino iki mujur tenan
aku ngamen neng njero bis-bisan
penumpange longgar tenan supire gal-ugalan
aku tibo jempalikan neng pojokan

arek ayu klambi abang
cukuran lanang semiran abang
alise nanggal sepisan idepe pasangan
sayang untune bathikan kopi lambada

iku ngono ra sepiro nda ibarat aku nduwe konco
lagake koyok jutawan ngalur ngidul nggowo koran
tibakno gendeng anyaran ditapok setan

iku ngono ra sepiro kang ibarat aku nduwe tonggo
areke ayu temenan jarang metu neng embongan
tibakno meteng rong wulan merek ojekan

uger arane gerbongan iku julukane
wedokane lemu-lemu dioyen ngguyang-ngguyu
alamak dioyen ngguyang-ngguyu alamak dioyen ngguyang-ngguyu

Lagu Terkait

Eny Sagita - Ngamen 9

497.802
4:27

Eny Sagita - Korban Janji

2.283.117
5:13